Polderhuis B&B

🇳🇱 🇬🇧

Activiteiten

Het Polderhuis ligt tussen Delft, Den Haag en Rotterdam in een groene omgeving. Daarom zijn er vele verschillende bezienswaardigheden en activiteiten.

Ahoy

Rotterdam Ahoy is een unieke accommodatie in Nederland vanwege haar multifunctionaliteit. De Ahoy Arena wordt vooral gebruikt voor concerten, conferenties en sporttoernooien en de Beurs- en Evenementenhallen.

Lees meer

Around 010

Rotterdam is hip, Rotterdam heeft waanzinnig veel te bieden. Dit weten de Rotterdammers natuurlijk al sinds hun geboorte.

Lees meer

Artihove

Bij Artihove vindt u creatieve en originele relatiegeschenken voor bijvoorbeeld een jubileum, een afscheid of als relatiegeschenk om de ontvanger te bedanken voor de fijne samenwerking.

Lees meer

Boerderij het Lansingerland

In de weidse achtertuin van het bruisende Rotterdam ligt Boerderij Het Lansingerland. Het melkveebedrijf in Bergschenhoek is sinds 2010 uitgegroeid tot een veelzijdige, multifunctionele boerderij

Lees meer

Centre du Lac

Geniet van een ware vakantiedag bij Centre du Lac. Hier ontdekt u de betekenis van pure verwennerij voor lichaam en geest, met een persoonlijke zorg die zeldzaam is.

Lees meer

Cultura & Zo

Cultura & Zo is de culturele huiskamer van Nootdorp waar iedereen zich thuis voelt.

Lees meer

Delft

Ontdek het verhaal van Delft! Ontmoet meesters als Johannes Vermeer en Pieter de Hooch en bewonder het wereldberoemde Delfts Blauw in een van de best bewaarde binnensteden van Nederland.

Lees meer

Diergaarde Blijdorp

Ga op wereldreis en sta oog in oog met wilde dieren. Diergaarde Blijdorp is al drie keer uitgeroepen tot mooiste dierentuin van de Benelux.

Lees meer

Elysium wellness

Met maar liefst 29 sauna's, 12 verschillende baden, relaxruimtes en sfeervolle restaurants zal het jou tijdens je dagje wellness aan niets ontbreken

Lees meer

Euromast

De Euromast is gebouwd in 1960, ter gelegenheid van de Floriade, door architect H.A. Maaskant en aannemer J.P. van Eesteren.

Lees meer

Geen boot wel varen

Op zoek naar een origineel uitje in Rotterdam? Dan ben je bij het sloepverhuurbedrijf: Geen Boot Wel Varen aan het juiste adres!

Lees meer

Kinderdijk

Al eeuwenlang gaan de Nederlanders slim om met het water dat ze aan alle kanten omringt.

Lees meer

Outdoor Valley

Outdoor Valley biedt de leukste outdoor activiteiten voor jong en oud! Vier je kinderfeestje, verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of schoolreisje in het Hoge Bergsche Bos, of kom samen of alleen genieten van allerlei buitenactiviteiten.

Lees meer

Rottemeren

Het eeuwenoude veenriviertje de Rotte is de ruggengraat van recreatiegebied de Rottemeren: een mozaĂŻek van bossen en waterplassen aan de rand van Rotterdam

Lees meer