Polderhuis B&B

🇳🇱 🇬🇧

Omgeving

In de omgeving van het Polderhuis is veel te doen; activiteiten, musea en restaurants! 

Ahoy

Rotterdam Ahoy is een unieke accommodatie in Nederland vanwege haar multifunctionaliteit. De Ahoy Arena wordt vooral gebruikt voor concerten, conferenties en sporttoernooien en de Beurs- en Evenementenhallen.

Lees meer

Around 010

Rotterdam is hip, Rotterdam heeft waanzinnig veel te bieden. Dit weten de Rotterdammers natuurlijk al sinds hun geboorte.

Lees meer

Artihove

Bij Artihove vindt u creatieve en originele relatiegeschenken voor bijvoorbeeld een jubileum, een afscheid of als relatiegeschenk om de ontvanger te bedanken voor de fijne samenwerking.

Lees meer

Boerderij het Lansingerland

In de weidse achtertuin van het bruisende Rotterdam ligt Boerderij Het Lansingerland. Het melkveebedrijf in Bergschenhoek is sinds 2010 uitgegroeid tot een veelzijdige, multifunctionele boerderij

Lees meer

Centre du Lac

Geniet van een ware vakantiedag bij Centre du Lac. Hier ontdekt u de betekenis van pure verwennerij voor lichaam en geest, met een persoonlijke zorg die zeldzaam is.

Lees meer

Cultura & Zo

Cultura & Zo is de culturele huiskamer van Nootdorp waar iedereen zich thuis voelt.

Lees meer

De Hoeckse Vis

Hoeckse Vis en Zeebanket heeft in de nieuw geopende winkel de mogelijkheid gecreeerd om van een heerlijk diner te genieten met hun eigen verse vis.

Lees meer

Delft

Ontdek het verhaal van Delft! Ontmoet meesters als Johannes Vermeer en Pieter de Hooch en bewonder het wereldberoemde Delfts Blauw in een van de best bewaarde binnensteden van Nederland.

Lees meer

Diergaarde Blijdorp

Ga op wereldreis en sta oog in oog met wilde dieren. Diergaarde Blijdorp is al drie keer uitgeroepen tot mooiste dierentuin van de Benelux.

Lees meer

Elysium wellness

Met maar liefst 29 sauna's, 12 verschillende baden, relaxruimtes en sfeervolle restaurants zal het jou tijdens je dagje wellness aan niets ontbreken

Lees meer

Euromast

De Euromast is gebouwd in 1960, ter gelegenheid van de Floriade, door architect H.A. Maaskant en aannemer J.P. van Eesteren.

Lees meer

Ferro

Ferro in Berkel en Rodenrijs is een prima plek voor een vrijmibo of diner.

Lees meer

Geen boot wel varen

Op zoek naar een origineel uitje in Rotterdam? Dan ben je bij het sloepverhuurbedrijf: Geen Boot Wel Varen aan het juiste adres!

Lees meer

Josh & Juuls Foodbar

Op nog geen 300 meter afstand van het Polderhuis kun je terecht bij Josh en Juuls. Zij willen de levensgenieter in jullie naar boven brengen en zijn geopend voor lunch, borrel & diner.

Lees meer

Kinderdijk

Al eeuwenlang gaan de Nederlanders slim om met het water dat ze aan alle kanten omringt.

Lees meer

Kunsthal

In typische jaren '90 architectuur van Rem Koolhaas van architectenbureau OMA huist een eigenzinnige expositieruimte, met verrassende tentoonstellingen.

Lees meer

Mauritshuis

Het Mauritshuis in Den Haag toont het beste van de Nederlandse schilderkunst uit de zeventiende eeuw.

Lees meer

Muller & Co.

Brasserie en Wijnbar Muller & Co in Berkel en Rodenrijs kan zich meten met de betere wijn & spijslokalen in Rotterdam.

Lees meer

Museum Boijmans

Museum Boijmans Van Beuningen is een veelzijdig en eigenzinnig museum in het hart van de havenstad Rotterdam

Lees meer

Museum Voorlinden

Iets verder weg in Wassenaar, maar een bezoek meer dan waard is Museum Voorlinden, een Nederlands particulier museum voor moderne en hedendaagse kunst op het Landgoed Voorlinden.

Lees meer

Nova

Restaurant Nova is gelegen aan de Rotte en daarmee goed bereikbaar per auto, fiets en boot. In de oase van rust, midden in het groen en aan het water, kun je in de verbouwde boerderij genieten van de gastvrijheid en kookkunsten van Saskia en Martin Vaandrager.

Lees meer

Outdoor Valley

Outdoor Valley biedt de leukste outdoor activiteiten voor jong en oud! Vier je kinderfeestje, verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of schoolreisje in het Hoge Bergsche Bos, of kom samen of alleen genieten van allerlei buitenactiviteiten.

Lees meer

Pasto

Pasto (‘maaltijd’ in het Italiaans, dus verwar het niet met ‘pasta’ of ‘pesto’) is hét Italiaanse restaurant in Berkel.

Lees meer

Prinsenhof Delft

In Museum Prinsenhof Delft beleef je de Nederlandse geschiedenis. Ontdek verhalen over Willem van Oranje, Delfts Blauw, Delftse innovaties en kunst.

Lees meer

Rottemeren

Het eeuwenoude veenriviertje de Rotte is de ruggengraat van recreatiegebied de Rottemeren: een mozaïek van bossen en waterplassen aan de rand van Rotterdam

Lees meer

Royal Delft

De Koninklijke Porceleyne Fles/Royal Delft is de laatst overgebleven aardewerkfabriek uit de 17de eeuw.

Lees meer

The Lake House

Lake House Rotterdam is een prachtig restaurant gelegen in het Lage Bergse Bos, op de grens tussen Rotterdam en Bergschenhoek middenin het recreatiegebied De Rottemeren.

Lees meer